Håndklæder af god kvalitet fra Juna

9 vare(r)

Juna håndklæder har med deres Pearl-serie lavet en håndklædeserie fremstillet af 100% jacquardvævet bomuldsfrotté i 600 g/m². Det fine mønster er inspireret af fine, broderede Pariser kjoler med diamanter i lange baner og afsluttes med 3 cm. frynser i bunden, der giver et flot elegant tidløst look.

Juna håndklæder kan hjælpe med at give indretningen af badeværelset et løft og er flot at kombinere på kryds og tværs af farverne.

håndklædserien Pearl består af 3 forskellige farver blå, grå og hvid (offwhite) alle i et smukt støvet look.

Størrelser

Alle farver fås i 3 forskellige størrelser

• 40 x 60 cm. Gæstehåndklæde
• 50 x 100 cm. Håndklæde
• 70 x 140 cm. Badehåndklæde

Disse lækre håndklæder vejer 600 g/m2.

Vaskeanvisning: 
Vores Juna håndklæder er ikke forvasket, og vi anbefaler derfor, at de lægges i koldt vand ca. 1 time, hvorefter du vasker dem. Inden de tages i brug første gang.    

Tåler maskinvask ved 40° samt tåler tørretumbler.
Kulørte tekstiler skal vaskes uden optisk hvidt og blegemiddel.

Håndklædeserien Pearl fra Juna er øko-tex® godkendt.

Juna er en dansk virksomhed med øje for materialer af den højeste kvalitet og smukt design. Deres produkter består af kvalitetstekstiler du er derfor altid sikret at produkterne holder sig bløde og beholder farverne så de bliver ved med at holder sig smukke i dit hjem. Junas produkter består også af andre kvalitetstekstiler til dit hjem, såsom sengetøj, sengetæpper, duge, måtter som er med til at skabe varme og hygge i dit hjem