Boligtekstiler

1-45 of 114
Sale
Gavlpude Compliments Alfred grå
Specialpris 400,00 kr
Normalpris: 599,00 kr
Plaid, Arctic uld hvid nature
399,00 kr
Plaid, Arctic uld sort
399,00 kr
Plaid Juna Land lys multi
349,00 kr
Plaid Juna Land Nude
349,00 kr
Naf Naf Cisse 08 sort
399,00 kr
Plaid, NAF NAF Moonrise Rosa
399,00 kr
Sale
Sengesæt Bahne Green crane 4968192
Specialpris 299,00 kr
Normalpris: 399,00 kr

Boligtekstiler til soveværelset og stuen

Boligtekstiler er med til at give hygge, personlighed og spreder varme i dit hjem. Pynt soveværelset med et smukt sengesæt i dejlig bløde kvaliteter og slut af med et flot Juna Landscape sengetæppe, eller pynt sofaen med bløde puder fra eksempel Compliments i forskellige farver, kvaliteter og faconer og tilføj en dejlig varm uld plaid i sofaen eller hyggestolen.

Trænger din bolig til et nyt look så skift nogen få ting som puderne i sofaen og en ny plaid eller evt. et nyt løst tæppe under bordet. Det er en nem og billig måde at friske rummet op på.

Alle vores produkter har det til fælles, at der er tale om materialer i høj kvalitet, i flotte og klassiske farver og tidløse mønstre, som med garanti vil passe ind i dit hjem, uanset hvilket farvetema, du har, og hvilken stil, du foretrækker.

Vi har i denne varegruppe af boligtekstiler samlet et udvalg af tekstiler til soveværelset som sengesæt og sengetæpper og til stuen, finder du plaider i ren ny uld eller bomuld og bomuld/polyester samt pynte puder. Alt sammen for at give et hurtig overblik over de mange produkter vi har.

I vores sortiment af boligtekstiler finder du brands som Juna, Rå, Engholm, Compliments, Night & Day, Nanna Ditzel, Mette Ditmer, Susanne Schjerning, NAF NAF og Arctic.