Sengesæt 140 x 220 cm

22 vare(r)
Sale
Sengesæt Juna Harvest hvid
Specialpris 150,00 kr
Normalpris: 349,00 kr
Sale
Sengesæt Juna Ocean Petroleum/Sand
Specialpris 249,00 kr
Normalpris: 349,00 kr
Sale
Juna Sengesæt Pearl grå
Specialpris 200,00 kr
Normalpris: 349,00 kr
Sale
Juna Sengesæt Pearl hvid
Specialpris 200,00 kr
Normalpris: 349,00 kr
Sale
Juna sengesæt Pleasantly grå
Specialpris 200,00 kr
Normalpris: 349,00 kr
Sale
Juna sengesæt Pleasantly rosa
Specialpris 200,00 kr
Normalpris: 349,00 kr
Sale
Juna sengesæt Rain hvid og lys grå
Specialpris 150,00 kr
Normalpris: 329,00 kr

Sengesæt i str. 140 x 220 cm er til dig, der enten er lidt højere end gennemsnittet, eller til dig, der bare godt kan lide at have lidt ekstra længde at arbejde med. Det kan nemlig være rart engang imellem at kunne trække dynen helt op over ørerne uden samtidig at få kolde fødder.

På siden her har vi samlet vores sengesæt i str. 140 x 220 cm. Et blik ned over siden vil hurtigt afsløre, at vi især er vilde med Junas flotte, tidløse og samtidig moderne design, der sikrer en rød tråd mellem god kvalitet og et lækkert æstetisk udtryk. Junas lækre sengetøj vil sikre det sidste touch, når du sætter dit præg på soveværelsets interiør. Det er dog ikke kun sengetøj fra Juna, du kan finde på siden her. Også de rene linjer og det rustikke design med det feminine twist fra Mette Ditmer er at finde i de helt rigtige farver, som komplimenterer enhver stil og ethvert farvekoncept, du måtte have i soveværelset. Susanne Schjernings florainspirerede designs i flotte feminine farver er til dig, der ønsker sengetøj i dæmpede farver, men som samtidig skaber lidt kontrast med sit tryk.

Uanset hvad du er til, kan du med garanti finde et flot sengesæt i str. 140 x 220 cm, så din dyne og pude kan blive klædt i det helt rigtige sengetøj. For der er bare ikke noget, der er bedre end en nyredt seng med rent sengetøj på. Når det så oven i købet er noget flot sengetøj i god kvalitet, så er lykken gjort. Med god kvalitet menes, at alle sengesæt naturligvis er OEKO-TEX® certificeret og enten er lavet i 100% bomuld eller 100% satin.

Selvom der er tale om et bredt udvalg af sengesæt, som hver især er forskellige, har de alle det tilfælles, at de kommer i farver, som ikke dominerer men derimod komplimenterer. Det samme kan siges om de mønstre, de er prydet med. Satin-sættene har en glansfuld overflade eller en såkaldt krepp-struktur, som også kaldes for bæk og bølge-struktur, der har den praktiske funktion, at sengesættet ikke behøver strygning.

Find det rette sengesæt i str. 140 x 220 cm, som vil gøre din nattesøvn lige dét bedre, i vores sortiment herover. Vi sørger for, at vi har alle sengesæt på lager, så det hurtigt kan afsendes og nå frem med hurtig levering.