Sengesæt 200 x 200 cm

5 vare(r)

Er en dobbeltdyne dobbelt så god? I hvert fald er det helt sikkert, at der er mere plads under en dobbeltdyne. Hvis den så også iklædes et flot sengesæt i str. 200 x 200 cm, som passer til målene på en standard dobbeltdyne, så er du sikret den perfekte dyne til at putte sig under. Dobbeltdynen er både for dig, der gerne vil have fleksibilitet i din dyne, som gerne vil føle det som om, du svømmer i en kæmpe blød favn, og til dig, der vil have plads til din bedre halvdel under dynen med dig.

Store dyner betyder ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten, for vores sengesæt i str. 200 x 200 cm er naturligvis OEKO-TEX® certificeret og lavet i 100% bomuldssatin. Det er oven i købet nemt at lægge på dynen og puderne, da der er lynlåslukning i dynebetrækket og flaplukning i pudebetrækket.

De flotte neutrale, dæmpede farver er helt i tråd med tidens trends og foretrukne æstetiske udtryk og vil derfor passe perfekt ind i den øvrige indretning i soveværelset. Du kan vælge at tilføje et sengetæppe for at gøre sengeredningen komplet, men fordi der er tale om subtile mønstre, som kan tilføre et feminint twist i det samlede udtryk, kan du også sagtens lade sengetøjet tale for sig selv. En nyredt seng med det flotte sengesæt i str. 200 x 200 cm fra Juna, i enten den flotte, støvede rosa farve eller den lækre, mystiske smoked pearl farve, vil med garanti sørge for, at du slet ikke kan vente med at vælte dig i sengen og lade dig omsvøbe af din store dyne med det skønne sengetøj.

Vi har gjort det nemt og hurtigt at bestille lige præcis det sengesæt, du ønsker, her fra vores webshop. Vi viser kun de sengesæt, vi har på lager, så du kan være sikker på, at vi afsender det ønskede sengetøj så hurtigt som muligt og med hurtig levering. Således er du sikret, at du inden for få dage fra bestilling kan slænge dig i dit nye sengetøj.