Sengesæt 200 x 220 cm

6 vare(r)

En dyne, to puder. Hvis du søger sengesæt i str. 200 x 220 cm, kan vi konkludere to ting: At du tilhører den del af befolkningen, der er i den høje ende, og at du godt kan lide at ligge under samme dyne som din bedre halvdel. Bare fordi man godt kan lide at dele dyne, betyder det dog ikke nødvendigvis, at man har lyst til at ligge klistret op ad hinanden, som man bliver nødt til, hvis man skal dele en standarddyne. Med en dobbeltdyne får du det bedste fra begge verdener; I kan dele dyne uden at være bange for at komme for langt fra hinanden i løbet af natten og så ende uden dyne.

Det kan godt være en udfordring at finde flot sengetøj til så stor en dyne, men den udfordring er blevet løst af Juna, som har lavet et flot sengesæt i str. 200 x 220 cm. Så er du sikret noget flot sengetøj i den helt rigtige størrelse, som desuden er OEKO-TEX® certificeret, så du er sikret den bedste kvalitet. Materialet er 100% bomuldssatin, som sikrer en flot blank overflade, der fremhæver de subtile mønstre og detaljer.

Der er lynlåslukning i bunden af dynebetrækket, så det nemt kan monteres på dobbeltdynen. På pudebetrækket er der flaplukning, som fungerer som en praktisk og hurtig lukning, der samtidig lader puden ånde. Farven er en støvet blå, hvilket gør, at sengetøjet sætter et flot præg på det samlede udtryk i soveværelset uden at være for dominerende. Den unikke farve betyder også, at du ikke behøver et sengetæppe men kan nøjes med at nyde det jacquardvævede stof med det diskrete mønster med firkanter.

Du er kun få klik fra at kunne forny hele det samlede udtryk i dit soveværelse med et flot sengesæt. Vi sender det med hurtig levering, så du kun skal vente få dage, før du kan nyde synet af dit nye Juna sengetøj.