Sengetæpper fra Juna

16 vare(r)

Et sengetæpper er det sidste finish, der gør, at den nyredte seng er helt perfekt. Der er få ting, der er bedre end rent sengetøj og en redt seng, men prikken over i’et er et Juna sengetæppe, som ikke bare får sengen og rummet til at se mere ryddelige ud men som også sætter et æstetisk præg på hele soveværelset. Et nyt sengetæppe kan ændre hele det samlede udtryk og kan fornye rummet på en nem og hurtig måde. Looket afhænger af farver og mønstre, så du kan lade din personlige stil skinne igennem ved valget af lige præcis det Juna sengetæppe, du bedst kan lide.

Vores sengetæpper fås i forskellige størrelser og forskellige mønstre. Størrelserne er 190 x 260 cm, som passer til en enkeltseng med målene 90 x 200 cm, 240 x 260 cm, som passer til en ¾-seng med målene 140 x 200 cm, og 280 x 260 cm, som passer til en dobbeltseng med målene 180 x 200 cm. Der er altså et sengetæppe til enhver sengetype, så du kan pynte og fuldende dit soveværelse med det helt rigtige Juna sengetæppe.

Sengetæpperne er lavet af en blanding af bomuld, polyester og polypropylen. Denne blanding giver et solidt sengetæppe i god kvalitet, som ikke så nemt bliver slidt, og som tåler maskinvask ved maks. 30º. Det anbefales i øvrigt altid, at man hængetørrer sine sengetæpper for at opnå den optimale levetid; Juna Landscape tåler dog tørretumbling.

Om du er til et sengetæppe, der er jacquardvævet med et flot mix af firkanter i lyse og mørke nuancer, eller om du mere er til modellen med ruder ligeledes i lyse og mørke nuancer, så finder du det hos os. Vi er vilde med kombinationen af god kvalitet og flot design, og det er grunden til, at vi vælger at have de flotte sengetæpper fra Juna i vores sortiment. Find den farve, den størrelse og det mønster, du bedst kan lide, og lad dit helt eget Juna sengetæppe flytte ind i soveværelset hos dig.