Dobbeltdyne

3 vare(r)
Sale
Moskus dobbelt sommerdyne ND-198
Specialpris 1.255,00 kr
Normalpris: 1.569,00 kr
Sale
Fabulous Phoenix
Specialpris 1.999,00 kr
Normalpris: 2.499,00 kr
Sale
Fabulous Griffin
Specialpris 1.439,00 kr
Normalpris: 1.799,00 kr

En dobbeltdyne er til dig, der enten har brug for lidt mere plads at boltre dig under om natten, eller til jer, der bare elsker at ligge tæt, når I sover. Selvom det hedder en dobbeltdyne, så passer det faktisk ikke helt. De fleste enkeltdyner måler nemlig oftest omkring 135-140 cm i bredden og 200-220 cm i længden, hvilket betyder, at en dobbeltdyne i så fald burde måle mellem 270-280 cm i bredden, hvilket ikke er tilfældet. Faktisk måler en dobbeltdyne “kun” 200 cm, men det er også mere end rigeligt, hvad end det er én eller to personer, der skal holdes varm af den om natten.

Du kan få en dobbeltdyne i flere forskellige materialer, afhængigt af dine behov og præferencer. De forskellige materialer har desuden noget at sige i forhold til, hvilken årstid du bruger dynen. Der er nemlig forskellige dyner til forskellige årstider; du kan vælge mellem en vinterdyne, sommerdyne og helårsdyne. Forskellen på disse er selvfølgelig, at man vinteren kan have brug for en dyne, der er lavet i et tættere materiale, som derved holder bedre på varmen, så man ikke fryser i vinterhalvårets kolde måneder, mens man om sommeren har brug for det komplet modsatte. Der er ikke noget værre end at fryse om natten - det skulle da lige være at svede om natten. Derfor får du med en sommerdyne et materiale, der lader din krop afgive den varme, der ikke er brug for, så du ikke holder varmen inde under dynen og begynder at svede.

En helårsdyne er til dig, der er velsignet med en krop, der er ekstraordinært god til at regulere varmen i løbet af natten, eller til dig, der hellere vil regulere temperaturen i form af nattøj eller lignende og så nøjes med bare én enkelt dobbeltdyne til både vinter og sommer.

Du kan få alle tre slags som dobbeltdyne her hos os, se bare vores udvalg herover.