Fladvævede tæpper

8 vare(r)

Fladvævede tæpper er lavet i gode stærke materialer såsom naturlig ren ny uld og kunststof, der er slidstærkt. Fladvævede tæpper er meget nemme at støvsuge, da der ikke er nogen luv og det derfor er nemt at flytte møbler rundt på dem og at rykke stole ind og ud fra bordet.

Fladvævede tæpper er meget velegnede til at have under spisebordet, i fællesrummet, i gangarealer eller andre af husets rum, hvor der er meget aktivitet, da de ikke er til gene eller udgør en snublefare, når man bevæger sig rundt på og omkring det.

Vores fladvævede tæpper er med skridsikker latexbagside for at sikre, at det ligger sikkert og fast på trægulv og klinker og dermed minimerer risikoen for at falde og slå sig, når det pynter på en glat overflade. Ikke alene er fladvævede tæpper en flot detalje til hjemmet, de har også et praktisk formål. Vælger du f.eks. at have et af vores flotte fladvævede tæpper liggende i et stort rum, der har tendens til at have dårlig akustik og høj genklang, vil du hurtigt opdage, at fladvævede tæpper kan have en dæmpende effekt og dermed forbedre akustikken.

Som et andet praktisk formål kan nævnes, at fladvævede tæpper kan være med til at minimere mængden af hvirvlende støv i luften i hjemmet. Med glatte gulve og overflader samler støvet sig på gulvet og hvirvles rundt, når der er effektivt, men denne støvvind vil blive minimeret med en af vores fladvævede tæpper.

Fladvævede tæpper fås i mange forskellige mønstre og farver og altid i lækkert moderne design. Størrelserne passer til den sammenhæng, du ønsker tæppet i. Skal det samle rummet og få det til at synes mindre, eller skal det opdele rummet og få det til at synes større? Vi har den rette størrelse til ethvert ønske og formål.