Håndvævede tæpper

6 vare(r)

Håndvævede tæpper, eller de såkaldte kelimtæpper, er vævet efter en hundrede år gammel væveteknik; håndvævet med 100% uld på bomuldssnor. Kelimtæpper kan være vendbare, så man kan vælge den side, man synes bedst om. De er som oftest ens på begge sider, men der kan være en smule forskel.

Håndvævede tæpper findes både med traditionelle mønstre men fås også med mere moderne mønstre og farver. Der findes mange forskellige kvaliteter, som også varierer i tykkelse og størrelse.

Vores håndvævede tæpper har uldens gode egenskaber, er velegnet til flere af boligens rum og kan både bruges som løber i entréen, tæppe i stuen under sofagruppen eller ved spisebordet i køkken/alrum, da det er let at skubbe stole ind og ud ved spisebordet.

Håndvævede tæpper passer godt ind i de skandinaviske hjem og er også med til at bryde den minimalistiske stil og giver en god effekt i rummet. De håndvævede tæpper skaber varme og hygge samtidig med, at de er behagelige at gå på.

Vi anbefaler, at der under håndvævede tæpper benyttes skridsikkert underlag, for at sikre, at det ligger sikkert og fast på trægulv og klinker samt for at minimere risikoen for at falde og slå sig.

De flotte håndvævede tæpper har ikke bare et æstetisk formål, de er også med til at dæmpe lyden og er derfor med til at skabe en god akustik i store rum, hvor der er meget høj genklang. De har også den egenskab, at de hjælper med at holde på støvet frem for andre hårde gulvflader, hvor støvet ofte kan have tendens til at hvirvle rundt i hjemmet.

Se vores udvalg af håndvævede tæpper og vælg den størrelse og de nuancer, der passer bedst til dit hjem og det rum, det skal være i. Du vil hurtigt opdage, at håndvævede tæpper binder rummet sammen og skaber en helhed, som kun et tæppe kan.