Legetæpper

6 vare(r)
Nyhed
Børnetæppe - trafik
Nyhed
Børnetæppe - zoo
599,00 kr
citylegetæppe 100x190 cm.
289,00 kr
Legetæppe vejbane, kyst
189,00 kr
Legetæppe vejbane, storby
189,00 kr

Legen med legetøjsbiler bliver ekstra spændende og sjov, når det er på et legetæppe med bilbane, by, huse og rundkørsel. Du kan også få et legetæppe med andre sjove temaer. Det kan eksempelvis være en bondegård med veje og marker til dyrene og vejbaner til legetøjstraktoren eller et flot prinsesseslot med vejbane til Askepots karret og plads til dyr på markerne. Legetæpperne har forskellige temaer, som giver børn mulighed for at bruge fantasien og gør det nemt for mor og far at komme hurtigt ind i legen og bruge en hyggestund sammen med de små.

Find et legetæppe blandt de forskellige størrelser og kvaliteter. Nogle er med motiv på begge sider, det kan eksempelvis være med bondegårdsliv på den ene side og byliv med vejbaner på den anden, og så kan du også få et legetæppe med gummibagside, som gør, at tæppet ligger godt fast på gulvet, hvilket er en særlig fordel, hvis det skal ligge permanent på værelsets eller stuens gulv.

Du kan også få et tyndt legetæppe, som er lidt nemmere at rulle sammen og pakke væk efter en god leg. Denne type legetæppe vejer mindre og fylder ikke ret meget, hvilket også gør, at det er nemmere at opbevare eller tage med, hvis man mangler underholdning til børnene ved besøg hos venner og familie. Det farverige legetæppe tjener ikke bare et kreativt formål, hvor børnene kan lade fantasien få frit spil og lade legen blomstre i fuld flor. Et legetæppe tjener også et praktisk formål, da det giver barnet et blødt underlag, når det leger på gulvet. Derudover gør det også oprydningen hurtigere og mere effektiv, hvis barnets leg finder sted på et legetæppe. Ved leg med eksempelvis LEGO, Duplo og andre mindre dele, kan det være en fordel at opfordre barnet til at centrere legen omkring barnets legetæppe, da du dermed bedre kan holde styr på alle de små komponenter.

Vælg det rette legetæppe til dit barns interesser og alt efter, hvorvidt jeres legetæppe skal ligge fremme hele tiden eller tages frem ved behov. Du kan få et legetæppe i målene 100 x 150 cm, 100 x 165 cm, 120 x 170 cm og 140 x 200 cm. Nogle af tæpperne er del af samme serie, hvor man kan sammensætte tæpperne, så de til sidst bliver et helt univers af slotte, bondegårde og kystbyer, mens andre er med søde piratmotiver og farverige dyremotiver.