Luv tæpper

8 vare(r)
Nyhed
Børnetæppe - trafik
Nyhed
Børnetæppe - zoo
599,00 kr
Valencia Multi 4739-6S01
1.079,00 kr
Valencia Multi red 4739-6S17
1.079,00 kr
Sale
Luv tæppe Andorra 4103
Specialpris 1.599,00 kr
Normalpris: 1.999,00 kr
Sale
Luv tæppe 54284-076 hvid
Specialpris 1.199,00 kr
Normalpris: 1.499,00 kr

De bløde luv tæpper passer ind i de fleste hjem og kan bruges i stort set alle rum, hvad enten det er i børneværelset, teenageværelset, stuen eller alrum, du ønsker et tæppe.

Luv tæpper er bløde og tykke tæpper, som findes i mange forskellige spændende farver, mønstre og størrelser. Luv tæpper er med til at give en god effekt i rummet, og de skaber varme og hygge samtidig med, at de er behagelige at gå og ligge på.

Nogle luv tæpper kan med fordel have skridsikkert underlag på undersiden for at sikre, at det ligger sikkert og fast på trægulv og klinker, da dette vil minimere risikoen for at falde og slå sig, når tæppet ligger på glatte overflader.

Ud over at være en fryd for øjet med de fine detaljer og den unikke æstetiske effekt, er luv tæpper også med til at absorbere lyden i rummet, og de vil derfor være med til at skabe en god akustik i store rum, hvor der er meget høj genklang. Som en anden praktisk detalje kan tæpperne også have den egenskab, at de hjælper med at holde på støvet i forhold til andre hårde gulvflader, hvor støvet nemmere hvirvler rundt i hjemmet.

De dejligt bløde luv tæpper fås i mange forskellige størrelser, lige fra gangløber til stort tæpper, som passer ved sofagruppen eller under spisebordet. De mange forskellige farvekombinationer og mønstre gør, at du kan finde luv tæpper til vidt forskellige indretningsstile og til hjemmets forskellige rum. Du kan derfor sagtens både finde luv tæpper til teenageværelset og til spisestuen her.

Om du er til multicolour eller klassisk sort/hvid, så har du flere valgmuligheder. Det samme gør sig gældende, hvad angår størrelser. Skal rummet synes mindre og mere inddelt, vil et stort tæppe til sofagruppen eller spisebordssættet være en genial løsning. Ønsker du i stedet at rummet skal synes større og mere rummeligt, kan et mindre tæppe til det lille værelse gøre den store forskel.