Øvrige tæpper

22 vare(r)

Unikke tæpper kan være mange ting; de behøver ikke være vævet efter en speciel væveteknik bestående af garn. Unikke tæpper kan også være lavet af så meget andet. Ved at bruge genbrugsmaterialer til tæpper giver det også et helt unikt look. Samtidig med der genanvendes materialer til unikke tæpper, giver det også et særpræget udseende i hjemmet. Materialerne kan være mange, eksempelvis læderlabels fra cowboybukser, hvor alle er forskellige og det bevirker også, at ikke to tæpper er ens. Det kan også være læder, bomuld eller uldstrimler, der væves eller flettes og derefter sys på bomuld eller filt og giver et flot mix af farver, som både kan være neutrale eller farvestrålende. Unikke tæpper kan have forskellige faconer; både runde og firkantede, som vi kender tæpper mest.   

I forbindelse med produktion af tøj, sko og tasker osv. er der også rester af materialer tilbage, og mange af disse rester bliver også brugt til fremstilling af unikke tæpper. Der findes mange forskellige kvaliteter og de kan variere i tykkelse og størrelse.

Der findes forskellige unikke tæpper, der er velegnet til alle boligens rum, som løber i entréen, tæppe i stuen under sofa gruppen eller ved spisebordet i køkken/alrum.

De unikke tæpper passer godt ind i de skandinaviske hjem, er med til at bryde den minimalistiske stil og giver en god effekt i rummet, hvor de kan skabe varme, hygge og personlighed samtidig med, at det er behageligt at gå på.

Vi anbefaler, at der under håndlavede tæpper benyttes skridsikkert underlag for at sikre, at det ligger sikkert og fast på trægulv og klinker samt minimerer risikoen for at falde og slå sig. Tæpper kan også være med til at dæmpe lyden og er derfor med til at skabe en god akustik i store rum, hvor der er meget høj genklang. Har du tæpper i hjemmet, kan de også have den egenskab, at de hjælper med at holde på støvet frem for andre hårde gulvflader, så støvet ikke hvirvler rundt i hjemmet.