Wilton tæpper

16 vare(r)

Wilton tæpper er kendt for deres flotte, klassiske mønster- og farvekombinationer i mange forskellige stilarter og størrelser. Tæpperne har fundet vej tilbage i de danske hjem og er igen meget brugt til at skabe varme og hygge i indretningen i både klassiske og moderne hjem. Tæpper samler rummet omkring sofabordet, spisebordet eller måske et hyggeligt hjørne i stuen eller alrummet. Den bløde luv på tæpperne er også god mod problemer med akustik.

De klassiske mønstre fra ”ægte tæpper” er ofte kopieret til Wilton tæpper, som fås i både uld og kunststof så det er let at finde netop det tæppe med det mønster og den farve, man ønsker sig, til mange forskellige priser, afhængig af den valgte kvalitet.

Moderne mønstre produceres også som Wilton tæpper, hvilket gør det muligt at få lækre bløde Wilton tæpper, som er lette at vedligeholde og slidstærke til alle husets formål, i netop den stil man ønsker.

Vi anbefaler, at der under håndvævede tæpper benyttes skridsikkert underlag, for at sikre det ligger sikkert og fast på trægulv og klinker samtidig med, det kan minimere risikoen for at falde og slå sig på glatte overflader.

Ikke kun Wilton tæpper men også tæpper generelt er med til at dæmpe lyden og er derfor med til at skabe en god akustik i store rum, hvor der er meget høj genklang. De har også den egenskab, at det hjælper med at holde på støvet frem for andre hårde gulvflader, så støvet ikke hvirvler rundt i hjemmet.

Wilton tæpper fås i mange forskellige størrelserne, som passer til mange forskellige rum, lige fra gangløber til store tæpper, der passer ved sofagruppen eller under spisebordet.

Størrelser og mål kan variere, men de ligger cirka på mål, der svarer til 140 x 200 cm, 170 x 270 cm, 200 x 300 cm og 240 x 340 cm. Mål for forlæggere og løbere er ca. 80 x 150 cm, 80 x 240 cm og 80 x 340 cm.